Hegge group

Over ons

U kunt bij Hegge Gevelbouw terecht voor aluminium gevelprojecten van hoogwaardige kwaliteit voor uw kantoor-, utiliteits- of bedrijfsgebouwen. Wij zijn uw betrouwbaar specialist ter zake en leveren duurzaam maatwerk met een warme service.

40 jaar (inter)nationale
aluminium gevelprojecten

Al meer dan 40 jaar specialiseren wij ons in de productie en montage van aluminium ramen, deuren, gevelwanden, koepels en zelfs decoratieve wandbekleding. Wind- en waterdicht maatwerk leveren aan uitdagende, (inter) nationale B2B-projecten, dat is wat wij doen.

Metalen balken afwerking Hegge
Hoogstaande kwaliteit

Voor elke uitdaging een
projectspecifieke oplossing

Met ons ervaren team van specialisten streven wij ernaar iedere klant een origineel concept aan te bieden, dat perfect bij zijn noden past en binnen de grenzen van zijn budget valt. In nauwe samenwerking met onze systeemleveranciers Reynaers en Schüco, maar ook in eigen beheer, realiseren wij projectspecifieke oplossingen voor elke uitdaging, ongeacht de moeilijkheidsgraad.

Al +200 totaalprojecten
op de teller

Bij Hegge Gevelbouw timmeren we continu aan de duurzame relaties die we opbouwen met onze stakeholders. We voorzien daarom niet alleen een uitstekende service, maar passen ons ook moeiteloos aan aan de unieke noden van ieder project en iedere klant. Zo brengen we, met onze jarenlang ervaring en diepgaande knowhow, iedere uitdaging tot een goed einde. 

Hoe kunnen we u
verder helpen?