Hegge group

Onze aanpak

Bij Hegge hanteren we een warme, hoogstpersoonlijke aanpak die erop gericht is u als klant van begin tot einde te ontzorgen. We luisteren naar uw wensen, gaan doelgericht te werk en nemen enkel genoegen met een eindresultaat waarmee u 100% tevreden bent.

Vakkennis up to date

Wij treden regelmatig buiten het standaard gamma van onze systeemleveranciers Reynaers en Schüco. In eigen beheer ontwikkelen we projectspecifieke oplossingen op maat van de klant en zijn persoonlijke behoeften. Dankzij permanente interne en externe opleidingen, blijft de vakkennis van ons volledig team dan ook continu up to date. Een must!

Voorstelling plannen

Samenwerken

Omdat wij onze klanten alleen het beste gunnen, streven we er bij Hegge Gevelbouw naar u zowel op technisch als op financieel vlak de meest optimale oplossing aan te reiken. Om deze te verwezenlijken voor alle betrokken partijen, geeft ons onderlegd team van calculators, engineers, werkvoorbereiders en werf- en projectleiders dan ook elke dag het beste van zichzelf.

Onze
aanpak
van design tot build

Samen bespreken we uw gevelproject

Eerst en vooral zitten we persoonlijk met u samen om uitgebreid uw wensen en behoeften te bespreken. We luisteren oprecht naar wat u in gedachten heeft en zetten daar onze diverse mogelijkheden tegenover. Zo komen we samen tot een geschikte oplossing.

Wij calculeren, maken u een offerte over en begeleiden u tot en met de ondertekening van het contract

Na een grondige analyse van uw situatie gieten we de gevonden oplossing in een offerte op maat, die we samen met u overlopen. Zo bent u tot in de kleinste details op de hoogte en kunt u ons altijd de nodige vragen stellen voor meer info.

Onze ingenieurs werken uw project uit

Als alles rond is zetten we onze ingenieurs voor u aan het werk. Zij hebben jarenlange ervaring en een brede expertise, maar werken ook nauwkeurig en met oog voor detail. Als vaste waarde in de sector laten wij niets aan het toeval over.

De inkoper doet de nodige bestellingen, waarna de productie kan starten

Eens we de materialen in kwestie hebben ontvangen, gaan we zo snel mogelijk van start met de productie. Doordat wij in eigen beheer werken hebben wij een directe impact op het productieproces en dus op de kwaliteit die we afleveren. Wij hanteren dan ook de strengste normen.

We monteren de gevel op de werf

Ten slotte monteren wij de gevel op de werf met onze eigen vakmannen. Bij deze definitieve oplevering leggen we de grootste zorgvuldigheid aan de dag en werken we volgens alle geldende veiligheidsnormen, zodat alles gesmeerd verloopt.

Waar staat Hegge voor?

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Bij Hegge krijgt u de zekerheid van kwaliteit. Dankzij onze jarenlange en zelfs internationale ervaring in de sector en onze diepgaande vakkennis, weten wij perfect hoe we een gefundeerd product creëren dat aan al uw wensen tegemoetkomt. Op onze professionele, efficiënte en warme aanpak kunt u altijd rekenen. 

 • Flexibiliteit

  Flexibiliteit

  Om u als klant zo veel mogelijk te ontzorgen leggen wij altijd de nodige flexibiliteit aan de dag. We gaan oplossingsgericht aan de slag en passen ons moeiteloos aan aan de specifieke vereisten van uw project. Zo onderscheiden we ons met veelzijdigheid en enthousiasme.

 • Innovatie

  Innovatie

  Dagelijks streven wij er bewust naar onszelf, onze interne processen en onze producten te verbeteren. We zijn altijd op zoek naar innovatieve invalshoeken en volgen de ontwikkelingen in de sector op de voet, om telkens de beste eindresultaten neer te zetten.

 • Betrokkenheid

  Betrokkenheid

  Wat uw persoonlijke project ook inhoudt, bij Hegge tonen we ons betrokken en denken we volop mee met uw plannen, noden en behoeften. Alleen zo kunnen we immers een product afleveren waarmee u 100% tevreden bent, en dat is onze grootste missie.

 • Duurzaamheid

  Duurzaamheid

  In onze processen besteden wij zorgvuldige aandacht aan duurzaamheid en ecologisch verantwoorde keuzes. Maar ook in onze relaties met medewerkers, aandeelhouders en klanten zijn duurzaamheid en wederzijds vertrouwen van essentieel belang. Wij zijn er voor u op de lange termijn, als een gedegen partner.

 • Hoge afwerking

  Hoge afwerking

  Omdat wij voor onze klanten het beste van het beste willen, bieden wij exclusief producten aan met een hoogwaardige afwerking. Dat is onze garantie naar u toe. Daarbij komt dat we enkel eersteklas materialen gebruiken met een bestendig karakter, waarop u blindelings kunt vertrouwen.

Hoe kunnen we u
verder helpen?