Hegge group

Onze cultuur

De cultuur van Hegge is een open cultuur. Om uw wensen als klant tot in de puntjes te verwezenlijken, streven we elke dag naar beter met ons hele team. We geven elkaar opbouwende feedback en bouwen volop aan een joviale werksfeer. Zo zetten we samen de mooiste resultaten neer.

Medewerkers zijn onze drijvende kracht

Bij Hegge Gevelbouw zouden we, zonder de continue inzet en passie van onze trouwe medewerkers, niet staan waar we vandaag de dag staan. Als hecht familiebedrijf vinden wij het dan ook cruciaal dat ieders bijdrage gewaardeerd en ieders mening gerespecteerd wordt. Zo besteden we zorgvuldige aandacht aan de tevredenheid van onze klanten én onze teamleden!

Onze Hegge familie breidt uit
Machines bediening schrijnwerken

Elke dag is
anders bij Hegge

Veel variatie en geen gebrek aan uitdagingen, dat is hoe een job bij Hegge Gevelbouw eruitziet. Bij ons is geen dag hetzelfde, en krijgt ieder de kans om zijn unieke talent in te zetten waar nodig. Betrokkenheid, flexibiliteit en kwaliteit: dat zijn de waarden waar we samen naar streven, met jarenlange ervaring, diepgaande kennis en een veelzijdig team.

Familiale & warme
bedrijfscultuur

Om met het gehele team dezelfde doelen na te jagen én te bereiken, is een goede werkrelatie onmisbaar. Bij Hegge Gevelbouw bouwen we elke dag aan een open omgeving, waarin we elkaar volop vertrouwen en inspireren. Zo creëren we een warme bedrijfscultuur, waarin iedereen zich 100% thuis voelt. 

Hoogstaande kwaliteit

Vacatures

Spontaan solliciteren

Geen vacature gevonden die aansluit bij jouw profiel? Niet erg. Wij staan altijd open voor een spontane sollicitatie. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Vind jij een familiale sfeer, een zorgzaam en sociaal beleid heel belangrijk? Behoren verantwoordelijkheidszin, respect en flexibiliteit in denken en doen ook tot jouw waarden? Laat het ons weten en bezorg je CV en motivatiebrief via de website of mail naar vacatures@hegge.be.

Onze Heggers
in beeld

Hoe kunnen we u
verder helpen?